EGY HIBRID, AMELY ALKALMAZKODIK AZ ÖN ÉLETMÓDJÁHOZ

Vadonatúj modelljeinkben a vonzó megjelenést és a praktikus funkciókat fejlett e:HEV hibrid hajtáslánc egészíti ki, de az igazi meglepetést a tágas belső tér tartogatja.

KIEMELKEDŐEN SOKOLDALÚ

Mágikus Ülésrendszer

KIEMELKEDŐ HIBRID TELJESÍTMÉNY

e:HEV hajtáslánc

A HIBRID ÉRZÉSE

A dinamikus és modern Jazz és a sportos Jazz Crosstar megérkezett. Vállalatunk elkötelezett az elektrifikáció mellett, ennek jegyében új autóink villanymotoros, hibrid hajtáslánccal készültek, így dinamikus, kifinomult és hatékony vezetési élményt kínál.

Teljesítmény

A JAZZ SZÉPSÉGE

Személyre szabott tervezés.

A vadonatúj Jazz autók most fejlett e:HEV hibrid motorral és dinamikus, modern megjelenéssel nyűgözik le az autók szerelmeseit. Ezekben a kívül kompakt, belül pedig meglepően tágas és intelligens autókban minden szükséges funkciót megtalál. Nehéz a választás: a Jazz kifinomult és divatos megjelenéssel hódít, míg az új, sportos Jazz Crosstar külsejét az SUV-k inspirálták, karosszériájához pedig számos új szín (sőt akár kéttónusú kivitel is) választható.

AZ ÖN VÁLASZTÁSA

A vadonatúj Jazz és Jazz Crosstar ugyanazzal a fejlett hibrid hajtáslánccal, de más-más személyiséggel hódítja meg az utasait. Bármelyik mellett is dönt, hamarosan rá fog jönni, hogy valódi szépségük belül, a vezetési élményben rejlik.

JAZZ
JAZZ CROSSTAR

VÁLASSZON HIBRIDET, VÁLASSZA A JAZZT!

Út a jövőbe.

Vállalatunk több mint 20 éve foglalkozik hibrid technológiával, ezért biztos lehet benne, hogy az új Jazz autókat is a téma igazi mérnöki szaktekintélyei alkották, akiknek a károsanyag-kibocsátás csökkentése és a hatékonyság növelése lebegett a szeme előtt.

A HONDA ELEKTROMOS JÖVŐKÉPE

Utazzon el velünk a jövőbe!

JÖVŐKÉPÜNK

LÁSSUNK HOZZÁ

Regisztráljon most nálunk, és elküldjük Önnek legfrissebb híreinket.

ÉRDEKLŐDÉS JELZÉSE